Фільтр
Торгова марка
Виробник
Упаковка
Категорії

Рекомендуємо користуватися фільтром для швидкого підбору необхідного Вам товару. Так можна вибрати велику або дрібну упаковку.

Редька

Сортування
Відображати:
Вигляд: Список Сітка
Редька Одеська 3 г
Ранньостиглий сорт - 30-42 дні від сходів до технічної стиглості. Коренеплід округлий, білий, середньої величини, діаметром 7-10 см, масою 45-70 г. М'якуш білий, соковитий, хрусткий, слабо гострий на смак. Має хороші смакові якості. Сорт стійкий до жари. Лежкість коренеплодів невисока. Використовується для літнього споживання.
2.80грн
Редька Дайкон 2 г
Вміст пакету: 2 г Популярний овоч східної кухні, який утворює крупні (50-75 см) соковиті коренеплоди. Відзначається ніжним, негострим смаком. Містить багато солей кальцію, що виводять надлишок води з організму людини. Крім того, вміщує клітковину, пектинові сполуки, вітамін C та ферменти, що сприяють травленню. Чудово підходить свіжого споживання, кулінарії та маринування. Відмінно зберігається всю зиму. - Норма висіву для відкритого ґрунту на 10 м²: 4-6 г - Глибина посіву: 2-4 см - Кількість рослин на 10 м²: 250-330 шт - Для свіжого споживання і маринування - Покращує травлення - ВИСІВ: червень-серпень - УРОЖАЙ: вересень-жовтень
4.00грн
Редька зимова червона кругла 2 г
Вміст пакету: 2 г Урожайний середньоранній сорт. Коренеплоди округлої форми, масою 150-200 г, з гладенькою червонуватою шкіркою. М’якоть білосніжна, дуже щільна, соковита, має гостро-солодкий смак. Сорт гарно зберігається, стійкий до цвітушності, низьких температур та недостатнього освітлення. Відзначається високими смаковими і дієтичними якостями. Використовується для приготування страв, свіжого споживання та чудово зберігається. - Норма висіву для відкритого ґрунту на 10 м²: 4-6 г - Глибина посіву: 2-4 см - Кількість рослин на 10 м²: 250-330 шт - Для приготування салатів - Високий вміст кальцію - ВИСІВ: червень-серпень - УРОЖАЙ: вересень-жовтень
4.10грн
Редька зимова чорна кругла 2 г
Вміст пакету: 2 г, 10 г Середньостиглий високоврожайний сорт. Плоди крупні, з пікантним гострим смаком. Редька чорна – хоча й гірка, але дуже корисна. ЇЇ вітамінний склад ідеально збалансований, вона є рекордсменом за кількістю ефірних масел, органічних сполук та містить велику кількість необхідних мікроелементів – залізо, калій та магній. Окрім того, відмінно зберігається. - Норма висіву для відкритого ґрунту на 10 м²: 4-6 г - Глибина посіву: 2-4 см - Кількість рослин на 10 м²: 250-330 шт - Вітамінний запас на зиму - Добре зберігається - ВИСІВ: червень-серпень - УРОЖАЙ: вересень-жовтень
4.10грн
Редька Астор 3 г
Редька червона "Астор" - високоврожайний сорт зимової редьки для ранньої посадки. Плоди конічні, великі. Вітамінний склад ідеально збалансований. Рекордсмен по кількості ефірних масел і вільних органічних кислот, містить велику кількість необхідних для здоров'я мікроелементів - заліза, калію і магнію.
4.55грн
Редька Вайт Меджік 3 г
Ранньостиглий сорт зимової редьки. Період від сходів до збору врожаю -50-60 днів. Формує коренеплоди округлої форми, білого кольору, масою 200-300 г. М'якуш білосніжний, соковитий, хрусткий, слабогострий на смак. Коренеплоди розташовані поверхнево, легко вириваються з грунту
5.95грн
Редька Спрінг Фейвор F1 20 шт
Ранній, високоврожайний гібрид редьки типу дайкон. Вегетаційний період - 40-45 днів. Коренеплоди вирівняні, однорідні, мають гладеньку поверхню білого кольору. Середній розмір - 10-12 см в довжину, 4,4-5,5 см в діаметрі, масою 150-180 г. Гібрид відрізняється неперевершеними смаковими якостями. М'якоть білосніжна, соковита, хрустка, без гострого присмаку. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді та нетривалого зберігання. Гібрид вирощують у відкритому або захищеному ґрунті. Придатний для повторного висіву
12.05грн
Редька японська Ред Міт 1 г
Японська редька для вирощування у другому обороті (посів з середини липня по середину серпня). Коренеплід округлий, білий з зеленуватим верхом. М'якуш червоний, ніжний, соковитий, без гіркоти. Високий вміст цукрів. Має виняткові смакові якості та дуже високу врожайність - вага одного коренеплода досягає 300-800 г. Термін дозрівання близько 60 днів від посіву. Вирощують для свіжого ринку та нетривалого зимового зберігання.
12.25грн
Редька Сквирська чорна 3 г
Середньостиглий, високоврожайний сорт. Коренеплід плоскоокруглий, чорний, масою 280-500г. М'якуш білий, щільний, соковитий, має приємний слабо гострий смак. Відмінними смакові якості. Добре зберігається до весни. Широко використовується в народній медицині. Викорис- товується у свіжому вигляді.
2.80грн
Редька Дайкон Японський 3 г
Утворює більш крупні, ніж у редьки, коренеплоди. Вони більш соковиті, ніжні, без гострого редькового смаку, прекрасно зберігається всю зиму. Їх використовують у свіжому, соленому та вареному видах.
4.90грн
Редька Чорна 3 г
Середньостиглий високоврожайний сорт зимньої редьки. Плоди крупні, мають гострий смак. Редька чорна – сама гірка, але й сама корисна. Вітамінний склад цього овочу ідеально збалансований. Рекордсмен по кількості ефірних масел и органічних сполук.
7.05грн
Дайкон Гулівер 2 г
Дайкон середньоранній, білий, сорт. Від повних сходів до технічної стиглості 35-50 днів. Коренеплоди гладкі, білі, циліндричні з конічним стоком, масою 200-300 р. М'якоть біла, соковита, щільної консистенції, ніжна, солодкуватого смаку (без гострого присмаку). Коренеплоди легко висмикується з грунту. Середньоранній сорт дайкона Гулівер холодоустійкий.
8.00грн
Дайкон Міновасе 2 г
Дайкон середньоранній, білий, сорт. Від повних сходів до технічної стиглості 50-60 днів. Сорт дайкона Міновасе формує великі коренеплоди циліндричної форми. Довжина коренеплодів - 60-65 см, середня вага 300-350 р. М'якоть корнеплода біла, щільна, ніжна, соковита.
8.00грн
Редька Дуенья 2 г
Редька чорна, зимова, сорт. Середньостигла, від повних сходів до технічної стиглості 60-75 днів. Коренеплоди сорту Дуенья - великі, масою 250-550 г, округлої форми, гладкі. Поверхня коренеплоду чорного кольору, м'якуш - щільна, соковита, біла, солодко-гострого смаку. Сорт чорної редьки Дуенья - холодоустойчів і позитивно реагує на поливи.
8.00грн
Редька
редька