Фільтр
Торгова марка
Виробник
Група стиглості
Упаковка
Форма плоду
Категорії

Рекомендуємо користуватися фільтром для швидкого підбору необхідного Вам товару. Так можна вибрати велику або дрібну упаковку.

Буряки

Сортування
Відображати:
Вигляд: Список Сітка
Буряк столовий Фороно 3 г
Фороно - високоврожайний пізній сорт столового буряка. Період дозрівання - 125 днів. Коренеплід циліндричної форми з гладенькою шкіркою і яскраво-червоним рівномірним внутрішнім забарвленням. Призначений для зберігання і вживання у свіжому вигляді.
10.20грн
Буряк столовий Нобол 5 г
Високоврожайний ранній сорт для споживання у свіжому вигляді, переробки та зберігання. Вегетаційний період становить 90-95 днів. Коренеплід стандартної округлої форми, темно-червоного кольору без радіальних кілець, вагою 250-300 г.
10.90грн
Буряк столовий Лома 200 шт
Циліндричний продовгуватий коренеплід. Має високу товарність та якість. Темно-червоний колір коренеплоду робить його надзвичайно привабливим для ринку свіжої продукції Добре зберігається.
12.20грн
Буряк столовий Ред Сан F1 200 шт
Середньо-ранній гібрид. Вирівняні круглі коренеплоди, діметром 8-10 см мають відмінний зовнішній вигляд і внутрішню структуру (гладка шкірка, інтенсивне темне забарвлення, без радіальних кілець). Солодкий плід має високу живильну цінність, зберігає хорошу консистенцію після термічної обробки. Призначений для свіжого ринку, переробки і зберігання.
12.25грн
Буряк столовий Бейбібіт F1  3 г
Унiвepcaльний бaгaтopocткoвий copт з виcoкoю якicтю кopeнeплoдiв. Зaбapвлeння iнтeнcивнe, кopeнeплoди oкpуглoї фopми, тeмнo-чepвoнoгo кoльopу, бeз бiлиx кiлeць. Кopeнeплoди нe cxильнi дo пepepocтaння, для copту xapaктepнa oднopiднicть. Пpизнaчeний для cвiжoгo pинку i збepiгaння.
13.60грн
Буряк столовий Водан F1 3 г
Cамий ранньостиглий (85-90 днів) гібрид столового буряка. Переваги гібрида - короткий вегетаційний період і відмінне зберігання - дозволяють вирощувати даний гібрид як повторну культуру після редису, ранньої капусти і ранньої картоплі. Коренеплоди округлої форми, однорідні за розміром, м'якоть рівномірного темно-червоного кольору без радіальних кілець, шкірка гладенька.
15.65грн
Буряк столовий Ліберо 3 г
Ранньостиглий сорт, швидко формує коренеплоди для пучкової продукції. Коренеплід буряка округлий, вирівняний, майже без кілець, внутрішнє забарвлення інтенсивно-червоне з ранніх етапів розвитку.
16.30грн
Буряк столовий Таунус F1 3 г
Високоврожайний гібрид для зберігання, переробки, споживання в свіжому вигляді і реалізації пучкової продукції. Коренеплоди циліндричної форми, вирівняні, гладенькі, з прекрасними смаковими якостями. М'якоть інтенсивного темно-червоного кольору без радіальних кілець.
19.05грн
Буряк столовий Єгипетьський плоский 3 г
Дуже ранній, високоврожайний сорт, призначений для вирощування як ранньої продукції, так і для основного періоду. Коренеплід округло-приплюснотої форми, вирівняний, вагою 180-250 г, насиченого пурпурово-червоного кольору.
2.05грн
Буряк столовий Детройт 2  3 г
Самий розповсюджений сорт столового буряка. Коренеплоди округлої форми. Сорт призначений для споживання у свіжому вигляді та переробки.
2.20грн
Буряк Бордо 3 г
Сорт середньостиглий, високоврожайний, слабоцвітушний, добре зберігається, стійкий проти захворювань. Від появи сходів до повного достигання проходить 80-120 днів. Коренеплоди кулястої форми, заглиблені в землю до половини і легко вириваються. М’якоть темно - червона з бордовим відтінком та слабо вираженою кільцеватістю. Це один з кращих сортів для застосування в кулінарії, консервуванні та квашенні. Придатний для зберіання круглий рік. Насіння висівають в третій декаді квітня - першій декаді травня. Норма висіву 2,0 - 2,2 г/м2 з шириною міжрядь 45см. Для появи дружніх сходів, насіння намочують у воді на 16 - 18 годин, після чого злегка підсушують до стану сипучості. Сівбу проводять на глибину 3 - 4см. До і після сівби проводять легке прикочування грунту. Сходи появляються через 6 - 8 днів після сівби. При появі сходів руйнують грунтову кірку. У фазі двох справжніх листочків формують густоту рослин. Догляд звичайний, загальноприйнятий для зони вирощування.
3.70грн
Буряк Егіпос 3 г
Буряк столовий “Єгіпос” Даний сорт є удосконаленням та покращенням відомого сорту „Єгипетський плоский”. Сорт середньостиглий, високоврожайний, стійкий до хвороб та утворення цвітухи. Від появи сходів до повного достигання проходить 80-100 днів.
3.70грн
Буряк Опольський 3 г
Середньостиглий сорт - 110-120 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплоди циліндричні, подовжені 15-20 см, масою 200-450 г. М’якуш темно-червоний зі слабо вираженими кільцями на зрізі, ніжний та соковитий. Використовується для свіжого споживання, переробки та тривалого зберігання.
3.70грн
Буряк Циліндра 3 г
Середньостиглий сорт - 105-120 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплоди циліндричні, діаметром 5-7 см, довжиною 12-18 см, масою 250-450 г. М’якуш інтенсивно- червоний, без кілець на зрізі, соковитий та солодкий. Стійкий до захворювань. Використовується для свіжого споживання, переробки та тривалого зберігання.
3.70грн
Буряк Червона куля 3 г
Буряк “Червона куля” Ранньостиглий сорт - 95-105 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплоди округлі, масою 250-500 г. М’якуш темно-червоний з мало помітними кільцями, соковитий та ніжний. Добрі смакові якості. Вирізняється високою врожайністю, лежкістю, товарністю і вирівняністю коренеплодів. Використовується для літньо-осіннього споживання та тривалого зберігання
3.70грн
Буряки
буряк