Фільтр
Вид
Категорії

Рекомендуємо користуватися фільтром для швидкого підбору необхідного Вам товару. Так можна вибрати велику або дрібну упаковку.

Ягідні

Сортування
Відображати:
Вигляд: Список Сітка
Полуниця Джолі 1 шт.
Полуниця Джолі новий середньо-ранній сорт виведений в Італії. Врожайність висока. Ягоди красиві, яскраво-червоного кольору, конічної форми, однорідні, великі від 22 до 35 гр. М'якоть соковита, щільна, червона, відмінного десертного смаку. Ягоди споживають як у свіжому вигляді, так і відмінно підходять для заготівок. Кущ сильний, прямостояче, не розкидистий, з міцними квітконіжками. Коренева система добре розвинена, що дає рослинам високу пластичність. Стійкість до хвороб висока. Зимостійкість висока.
8.00грн
Полуниця Альбіон 1 шт.
Альбіон. Сорт безперервного плодоношення (ремонтантний), плодоносить з весни до перших заморозків. Перевагою даного сорту це ягоди виняткової якості, великі, добре зберігаються, красиво транспортуються і головне відмінний смак. До всього цього ягоди мають правильну форму. Сорт характеризується стійкістю до борошнистої роси і плодової гнилі. При сприятливих умов кущі сильні, добре розвинені, листя великі, ягоди тримаються на стеблі не торкаючись землі.
15.00грн
Смородина Титанія
Смородина чорна середньостигла Титанія, саджанець. Ягоди округлої форми, чорні з легким блиском і винно-солодкого смаку, середні масою 2,5-3,5 г. Характеризується середньої товщини ніжною шкіркою. Відмінний засіб для наповнення організму вітамінами. Кущ: прямостоячий кущ підведеною форми Збір врожаю: початок липня Коренева система: широка Урожайність: висока Період посадки: Один з оптимальних періодів висадки в субстрат є весняний і осінній період. Знаходиться в контейнері, а це означає що відсоток приживлюваності збільшений і період посадки можна робити в теплу пору року. Особливості: Чудовий товарний вигляд. Середньо адаптований у нашому кліматичному поясі. Резистентний до бактеріальних і грибкових захворювань. Нормальна транспортабельність, середня тривалість терміну зберігання плодів у відповідних умовах. Країна вирощування: Україна
24.50грн
Порічка Львів'янка
Львів'янка Відрізняється високою врожайністю, комплексною стійкістю до борошнистої роси, антракнозу, септоріозу. Новий середньоранній сорт селекції Львівської філії Інституту садівництва УААН. Отриманий від схрещування в 1984 році сортів Голландська біла й Джонкер ван Тете. Селекціонери З.А.Шестопал, Г.С.Шестопал. Кущ середньорослий, слаборозкидистий. Пагони середні, прямі. Китиці густі, добре заповнюють пагони. Ягоди середньої величини (0,7-0,8 г), великі 0,9-1,1 г, округлі, темно-вишневі. Шкірочка тонка. М'якоть кисло-солодкого смаку; містить: сухих речовин 12,0%, цукрів 5,8-6,2%, органічних кислот 1,4-2,1%, вітаміну С 109,0-112,4 мг на 100 г сирої маси. Дозрівають одночасно. Придатні для споживання свіжими, заморозки, а також для різних видів техпереробки: соків, виноматеріалів, желе. Рекомендується для промислової й аматорської культури у всіх зонах розвиненого ягідництва.
30.25грн
Порічка червона Йонгер ван Тетс
Аромат: кисло-солодкий Колір: яскраво-червоний Період дозрівання: середньоранній Маса ягоди: 1,2-1,5 г Урожайність: 6,5-7,0 кг з куща Особливості: врожайний, самоплідний, відрізняється високою зимостійкістю Вид упаковки: minimotte; pico bello; garden queen Високопродуктивний голландський сорт смородини раннього терміну дозрівання з високим рівнем урожайності. Кущ сильнорослий, компактний. Рослини зимостійкі, стійкі до антракнозу і борошнистої роси. Ягоди великі (вагою до 3 г), яскраво-червоні, кисло-солодкі на довгих кистях по 6-10 шт. Використовуються для споживання свіжими, а також для різних видів переробки (соки, желе).
30.25грн
Порічка Джуніфер
Термін дозрівання: липень Ягода: до 1,9 г Колір: червоний Урожайність: до 8 кг з куща. Джуніфер - сорт червоної смородини. Ягоди дозрівають в липні місяці. Кущ средньорозкидистий, середньорослий. Відрізняється скороплідністю і високою врожайністю. Урожай стабільний, в середньому 4-8 кг з куща. Ягоди насичено-червоні, ніжного солодко-кислого смаку, масою до 1,9 г. М'якоть ягід ніжна, кисло-солодкого десертного смаку. Шкірочка тонка, блискуча. Довжина кистей 5-7 см. Повноцінно плодоносить на 3-4 рік після посадки. Але перші плоди утворюються вже на другий рік після посадки. Кущі смородини потребують щорічної підгодівлі, поливу, розпушування та обрізки. Ягоди на кущі триматися довго. Урожай рівномірно розміщується по всьому кущу.
31.50грн
Агрус Безшипий
Бренд:Dekoplant Розмір:15-25 см Серія:Мінімот (Minimotte) Вигляд саджанця:в пакеті з субстратом Вирощено:Україна Термін дозрівання:середньопізній Особливість запилення:самоплідний Аґрус червоний морозостійкий Безшипний - середньопізній сорт. Він дозволяє регулярно зібрати гарний урожай. Культура стабільна і стійка, не вимагає особливого догляду. Рослина являє собою широкий кущ з розлогими гілками. Пагони не покриті шипами. У висоту досягає 1,5-2 метра. Йому властиві округлі або серцеподібні листя з зубцями по краях. Вони 3-5 лопатеві. Квітки утворюються двостатеві. Вони розташовані поодиноко або в суцвіттях по 2-3 квітки. Готові до збору плоди являють собою середні або великі ягоди. Їх вага досягає 3,5-4 г. Вони характеризуються каплевидной формою, зеленим кольором з невеликим рум'янцем на шкірці. Володіють чудовим кисло-солодким смаком. Особливості та догляд: даний сорт мириться з різними екстремальними погодними умовами. Він може зимувати без укриття. Засуха теж не представляє шкоди рослині. Культура погано реагує на перезволоження землі. Також для неї небажані закислення грунту. Даний сорт агрусу стійкий проти хвороб і шкідників. Рекомендується вносити мінеральні та органічні добрива для підтримки високої врожайності агрусу. Умови вирощування: саджанці упаковані в спеціальну упаковку Мінімот (Minimotte). Висаджувати їх у грунт слід з ранньої весни по вересень місяць. Культура відмінно розвивається в умовах гарної освітленості і тепла. Грунт для неї підходить будь-який, але бажаний родючий і свіжий. При вирощуванні на піщаному субстраті рекомендується вносити добрива.
44.65грн
Журавлина Бен лір
Розмір: 15-25 см Серія: Гарден Куїн (Garden Queen) Вигляд саджанця: в пакеті з субстратом Вирощено: Україна Термін дозрівання: ранній Особливість запилення: самоплідний Журавлина "Бен Лір" - ранньостиглий сорт, дозрівання якого приходить на кінець серпня або на початок вересня. Кущ журавлини середнього розміру, має велику темно-зелену листя. Ягоди округлі, великі, розміром до 20мм. Забарвлення темно-бордова, з легким глянцем. М'якоть плоду тверда. Журавлина Бен Лір має лозу середньої товщини темно-зеленого кольору. Ягоди даної рослини можна зберігати до двох тижнів. Тому їх використовують в основному або для переробки або для заморозки. Це рослина віддає перевагу кислим і вологим грунтам. Вимагає укриття на зиму. Для посадки журавлини краще всього вибирати незаболочених, сонячне місце. Вона не є вологолюбні рослиною. При виборі добрив, потрібно враховувати, що дуже ефективними є для неї азотовмісні добрива, але, ні в якому разі, ні калійні добрива, які містять хлор, а також гній і компости. Журавлина широко використовується, як помічник в медицині. Вона є прекрасним антисептиком, а її сік зніме спрагу при малярії, поліпшить стан при кашлі, грипі, ангіні, а також при запаленні сечовивідних шляхів і сечокам'яної хвороби. У народі журавлину давним-давно вважають протиракову засобом. Журавлину називають «вітамінною» бомбою, тому що ягода займає одне з перших місць за вмістом вітамінів і антиоксидантів. Ягоди: великі, округлі, темно-червоного кольору (майже чорні), глянцеві, максимальний діаметр 18-20 мм. М'якоть плоду тверда. Урожайність: 15-16 т / га. Дозрівання: в кінці серпня - початку вересня. Сорт: ранньостиглий, ягоди зберігаються не більше 2х неділь.Використовуються для переробки або зберігаються свіжозамороженими. Кущ: середньої товщини, середньої висоти, лоза темно-зелена, листя великі. Особливості упаковки: вже сформований корінь саджанця в контейнері з грунтом що дозволяє найвищу приживлюваність рослини. Рекомендації по посадці: перша та найголовніша умова для успішного вирощування цієї культури - земля з кислою реакцією грунтового розчину (рH 3,5-5,0), добре проникною для води і повітря. Пухкі грунти, такі, як суміш піску і торфу є найкращими. Це пов'язано з тим, що корінню потрібно не тільки вода, а й повітря. Рекомендований період посадки: краще всього навесні і восени, але саджанці в контейнері можна висаджувати на протязі всього року, за винятком зими і холодів.
48.00грн
Смородина Софіївська
Сорт середнього строку достигання Походження: Білоруська солодка х гібридна форма С106 Автори: К.М. Копань, В.П. Копань До Державного реєстру сортів рослин внесений у 2001 році. Рекомендований для вирощування в зонах Степу, Лісостепу та Полісся. Стійкий до грибних хвороб. Кущ вище середнього розміру, напіврозлогий. Грона середньої довжини, щільні. Урожайність: 21 т/га Ягоди великі (1,7-3,6 г), одномірні, округло-овальні, чорні, блискучі, з сухим відривом. Шкірка міцна, еластична. М’якоть зеленувато-коричнева, помірно ароматна, десертного смаку (8,5 балів). Використання універсальне. У плодах міститься, %: сухих розчинних речовин – 13,9-15,3, цукрів – 9,8-10,2, кислот – 2,1-2,4, пектинових речовин – 1,5-1,7, а також, мг/100 г сирої маси: фенольних сполук – 342-451, вітаміну С – 218-242.
21.25грн
Малина Молінг Проміс
Англійський сорт. На Україні районований з 1977 р. у Київській області, але через недостатню зимостійкість не знайшов значного поширення. Кущ сильнорослий, з довгими (2,2—2,5 м) звисаючими стеблами. Відзначається інтенсивним пагоноутворенням, не-ремонтантний сорт. Однорічні пагони у нього сильні, товсті, жовтувато-бурі, неопушені, без воскового нальоту, дуже шипуваті. Шипи червоно-фіолетові, короткі, потовщені біля основи. Плоди великі (середня маса 3,5 г, перших — 5— 6 г), однакової величини, яскраво-червоні, округло-конічні, посереднього смаку, з слабо вираженим ароматом. Кістянки великі, слабоскріплені. Достигають в середині сезону. Середня врожайність 70—75 ц/га. Сорт недостатньо стійкий проти грибних і вірусних хвороб.
22.20грн
Смородина Краса Львова
Перед Вами дуже соковитий, довговічний і не вибагливий сорт смородини. Його обов'язково оцінить кожен дачник і садівник. Сорт був виведений в Інституті Садівництва в місті Львів, про це говорить назва сорту. Характеристика сорту. Сорт можна назвати середньопізнім. Врожаї дає в кінці липня. Головна перевага - це стабільні врожаї щороку. Кущ смородини має середні розміри, не розлогий. Кисті розташовані дуже густо, розміри - короткі або середні. Даний сорт ідеально підходить для вирощування на всій території України. Плоди. Смородина дає плоди у вигляді ягід насиченого чорного кольору. Плоди мають круглу форму, дуже великі, блискучі. Побачивши ягоди, відразу дозріває бажання її спробувати. Смак у ягоди десертний, дуже м'який, приємний, є легка кислинка. М'якоть щільна. Вага маленької ягоди - 1.5 грама, а великі ягоди важать до 4.5 г. Дегустаційна шкала: 4-4.25 бала. Урожайність. Висока. Ягоди можна вживати свіжими, а також після заморозки. Можна виготовляти з ягід компоти, узвари. Умови для росту. Чагарник не вибагливий, не вимагає педантичного догляду. Якщо Ви проживаєте на Півдні України, то Вам слід стежити за поливом, адже ця рослина не витримає тривалої посухи. Подумайте про краплинний полив. Час для висадки. Найкраще висаджувати нові пагони на початку або в середині жовтня. Країна вирощування: Україна
24.00грн
Смородина Санюта
Смородина Санюта чорна - середньостиглий сорт чорної смородини інтенсивного типу селекції. Дозріває в середні строки, придатний для повної механізації вирощування і збирання врожаю. Відрізняється високою, стабільною врожайністю, комплексною стійкістю до грибних хвороб, посухостійкістю. Сорт Санюта не вимогливий до умов вирощування. Кущ середньорослий, напіврозкидистий, акуратний, красивий. Пагони товсті, з укороченими міжвузлями. Кисті короткі, густо розміщені, 2-3 на рубець, від чого плодоносні пагони нагадують качан. Ягоди одномірні, масою, до 3 -5 грам, чорні, блискучі. Шкірочка міцна, але не груба, еластична, з сухим відривом. М'якоть кисло-солодка, помірно ароматна. Ягоди сорту Санюта дозрівають дружно, практично одночасно. Характеристика: чагарник середньорослий, напіврозкидистий, акуратний, красивий. Відрізняється високою, стабільною врожайністю, комплексною стійкістю до грибних хвороб, посухостійкістю. Плоди: ягоди чорні, блискучі, 3-5 г, кисло-солодкі, помірно ароматні. Стійкість до захворювань: висока. Зимостійкість: висока.
24.00грн
Смородина Тісел
Смак: ніжно-солодкий Колір чорний Період дозрівання: ранній Маса ягоди: 1,5-3,0 г Урожайність: 4-4,8 кг з куща Особливості: сорт не вимогливий до грунту, стійкий до хвороб Вид упаковки: minimotte; pico bello; garden queen Сорт польської селекції. Ранній - дозріває на початку липня, посухостійкий і морозостійкий. Кущ росте досить інтенсивно, утворює середню кількість пагонів. Ягоди великі, ніжно-солодкого смаку, з тонкою шкіркою. Транспортабельність у сорту хороша. Сорт абсолютно не вимогливий до грунту - прекрасно росте і плодоносить на різних грунтах. Відрізняється досить хорошою стійкістю до хвороб. Урожайний потенціал цього сорту з віком тільки збільшується. Маса ягоди 2,2 - 2,5 г. Стійкий до захворювань. Дозрівання ягід кінець червня місяця.
24.00грн
Смородина Ювілейна Копаня
Відрізняється високою, стабільною врожайністю, самоплідністю, стійкістю до шкідників і хвороб, підвищеною посухостійкістю, технологічний для інтенсивної культури і комбайнового збору врожаю. Кущ високий, напіврозкидистий. Пагони довгі, вище середньої товщини, еластичні. Новий середньопізній сорт чорної смородини інтенсивного типу селекції Інституту садівництва УААН. Отриманий від схрещування в 1983 році сорту Новина Прикарпаття з гібридною формою С-106, який є комплексним донором стійкості до борошнистої роси, антракнозу, септоріоз, столбчатой іржі, брунькового кліща, листової галиці. В її походження брали участь: європейський і сибірський підвиди чорної смородини, види смородини дикуша і клейка, а також аґрус. Селекціонери К. Н. Копань, В. П. Копань. Ягоди великі, одномірні, великі 4,0-4,5 г, овально-округлі, чорні, блискучі. Шкірочка міцна, еластична, із сухим відривом. М'якоть зеленувато-коричнева, помірно ароматна, приємного кисло-солодкого смаку (4,25-4,5 бали); містить: сухих речовин 13,72-14,46%, цукрів 10,52-11,09%, кислот 2,56-2; 94%, пектинів 1,42-1,68%, фенолів 328,64-456,8 мг вітаміну С 206,28-232,64 мг на 100 г сирої маси. Дозрівають дружно, одночасно. Споживаються в свіжому вигляді, придатні для заморозки, приготування високоякісних продуктів техпереробки (соки, желе, виноматеріали).
24.00грн
Смородина Казкова
Чорна смородина Казкова Смак в балах - десертний 4,7 бала Ягоди - 3-4 г, сухий відрив Терміни дозрівання - середньо-пізній Висота куща - 1,2 м, середньорозкидистий Урожайність - висока, дружне дозрівання ягід Стійкість - посухостійка Кущі напіврозкидисті, сильнорослі з потужними пагонами. Ягоди у смородини Казкова великі, масою 3-4 г блискучі, округлої форми з приємним кисло-солодким смаком. Сорт Казкова порадує вас високим, стабільним урожаєм.
24.50грн
Ягідні
ягідні